Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 264

Nathalie (ex-Honim-er)

18 februari 2008 16:04:46
Hallo Linda en gezinnetje,
Hieronder een mailtje van Liselot dus laat ik ook eens iets van mij horen ... op de nieuwjaarsdrink van ons werk (Liselot op 2e verdiep, ik op 3e verdiep ;o) raakten we inderdaad aan de praat.
Het is intussen al vele jaren geleden dat we elkaar zagen, maar toen je voor de eerste maal in verwachting was van Torben had Jennifer (Mens) me de link naar jullie website doorgegeven. Vandaar dat ik af en toe eens een kijkje kwam nemen. Onlangs zag ik Liselot dan en zij deed me aan jou denken... vandaar dat ik nog eens kwam piepen en zag : olala torben heeft er een zusje bij. Wat ben ik blij voor jou dat je zo'n zalig gezinnetje hebt. En zo fantastisch dat jullie alles hier zo goed bijhouden, dat is echt een mooie herinnering voor hen als ze later groter zijn.
Ik wens jullie het allerbeste toe en hopelijk tot mails, gastenboeks ...
Groetjes Nathalie
 

Antwoord

18 februari 2008 17:07:26
Zo fijn ook van jou iets te horen na al die tijd! Bedankt voor het berichtje!

Liselot Sleebus

30 januari 2008 13:18:37
Hey Linda,
Ik raakte vorige week aan de babbel met Nathalie Hertveldt en zij zei mij dat ik sprekend lijk om iemand die ze kent: "Linda Roosens". "Tiens," zeg ik, "ik ken ook een Linda Roosens" en blijken we het allebei over jou te hebben :). Ze speelde me het adres van jullie site door maar ik vond nergens een emailadres dus doe ik het via het gastenboek.
Hoe gaat het met jou? Alles heel goed precies :). Een hele dikke proficiat met de 2 boelekes!
Als je zin hebt, kan je me mailen op liselotsleebus@hotmail.com.
Groetjes,
Liselot
 

Antwoord

30 januari 2008 14:11:51
Hey, leuk zo onverwachts iets van je te horen!! Ik zal zeker mailen!!

Gaelle

23 januari 2008 17:08:47
Hey,

Ik heb de geboortekaart goed ontvangen.

Ah mai al één maand oud, wat vliegt de tijd voorbij.

Dikke kus
 

Antwoord

24 januari 2008 11:34:14
We hebben voor alle zekerheid de kaart nogmaals opgestuurd. Bedankt voor de cadeautjes!!

Inge

16 januari 2008 23:06:21
Hoihoi,
Van harte gefeliciteerd met jullie dochtertje
Lekker genieten van je 2spruiten

Groetjes Inge(medeyogaster)en Lore

mama en liam

16 januari 2008 22:33:53
hallo,

was net op jullie site terecht gekomen en zag dat jullie van kortrikk waren.wel wij wonen in heule tof he.kom gerust eens op mijn site rondneuzen
daag mama en liam

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.